Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΤΗΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ:ΣΤΟΧΟΣ Η ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ CHAMPION LEAUGE

Ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Άντης Πολυδώρου σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας «www.sigmalive.com» είπε πολλά και ενδιαφέροντα τα οποία έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Τόνισε ότι υπάρχει στόχος για να συνεχίσει ο ΑΠΟΕΛ και στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ , ενώ ανέφερε ότι τα κέρδη από την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ θα είναι πέραν των 11 εκατομμυρίων ευρώ και αυτό δίνει αποθέματα στην εταιρεία για τα επόμενα 2-3 χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 
Για τη συγκλονιστική ανταπόκριση του κόσμου:
 « Είναι ακόμη μια απόδειξη ότι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι πιστός. Έμπρακτα δείχνει την αφοσίωση του  στην ομάδα και θεωρούμε ότι με το αναμενόμενο  sold out στα πακέτα του Τσάμπιονς Λίγκ  πως  η ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή. Σαφέστατα και  τα έσοδα θα είναι  σημαντικά αφού είναι μια μοναδική ευκαιρία η εταιρεία  να μαζέψει κάποια αποθέματα για τις επόμενες  2-3 αγωνιστικές  περιόδους,  μαζί με τα λεφτά του Τσάμπιονς Λίγκ. Παράλληλα πιστεύουμε   ότι και οι τιμές που ορίστηκαν ήταν λογικές για να μπορεί ο κάθε ΑΠΟΕΛίστας να προμηθευτεί να πακέτα των αγώνων της ομάδας μας. Για ακόμη μια φορά ευχαριστούμε τον υπέροχο μας κόσμο  »
Για τους στόχους του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους: « Ο πρώτος στόχος είναι η  αξιοπρεπή παρουσία όπως και την  προηγούμενη φορά το 2009 . Σίγουρα μας λείπει μια νίκη στους ομίλους  την οποία θέλουμε πάρα πολύ . Οι ομάδες που κληρωθήκαμε έχουν επιτεύγματα τα τελευταία χρόνια και η αποστολή μας θα είναι πάρα πολύ δύσκολη. Η μπάλα όμως  είναι στρογγυλή και διότι ο ΑΠΟΕΛ είναι μια δυνατή και αντάξια ομάδα  μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε  υπό κάποιες  περιστάσεις να δώσουμε συνέχεια στην  ευρωπαϊκή μας  παρουσία διεκδικώντας την Τρίτη θέση και την παρουσία μας στο Γιουρόπα Λίγκ.    »
Για την ενίσχυση της ομάδας: « Η ενδυνάμωση της ομάδας σίγουρα έκλεισε  και το θέμα των  μεταγραφών  για  το παρόν   στάδιο. Οι παίκτες που αποκτήθηκαν θα βοηθήσουν ουσιαστικά και είμαστε σίγουροι ότι θα το πράξουν το συντομότερο δυνατό. Η ομάδα είναι πλήρης και πιστεύουμε  με την προσθήκη  των τριών πως  δε θα μπορούσε  επί τις περιστάσεις να ήταν πιο δυνατή. Έγινε το μέγιστο  της προσπάθειας για το παρών  στάδιο να έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Η κάθε ομάδα κρίνεται  από τα αποτελέσματα της  και θα περιμένουμε  το τέλος για να δούμε ποια θα είναι τα επιτεύγματα της. Όμως επειδή υπάρχει εμπιστοσύνη  στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς  και στον Θεόδωρο Κυριακίδη που  χειρίζεται το θέμα των μετεγγραφών  πιστεύουμε ότι  έγιναν οι καλύτερες κινήσεις για να είναι ο ΑΠΟΕΛ ακόμη πιο δυνατός  »
Για τον Χρίστο Κόντη: « Ο Χρίστος Κόντης είναι ένας ποδοσφαιριστής που πρόφερε  τα μέγιστα . Από την πρώτη μέρα μέχρι τον αγώνα με  την ΑΕΚ. Είναι λυπηρό τέτοιοι ποδοσφαιριστές να σταματούν την καριέρα τους για θέμα υγείας αλλά σίγουρα μένει η τεραστία του προσφορά στην ομάδα, η ιστορία που ‘έγραψε  στον ΑΠΟΕΛ, με τη δική του προσφορά  και διότι ο ίδιος αγάπησε την ομάδα πολύ αλλά παράλληλα  αγαπήθηκε  από την ομάδα και από τον  κόσμο . Ευχόμαστε  κάθε καλό στην προσωπική του ζωή και στην υγεία του.
Για τα έσοδα του Τσάμπιονς Λίγκ: « Ο ΑΠΟΕΛ θα έχει έσοδα  πέραν των 11.5 εκατομμυρίων και   ίσως και περισσότερα  ανάλογα με την πορεία και τα αποτελέσματα. Είναι  σίγουρα μέσα στην οικονομική κρίση  μια ανάσα για την ομάδα και σίγουρα  σαν συμβούλιο θα αποφασίσουμε συλλογικά την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση τους. Η διαφορά με το 2009 είναι ότι τώρα η εταιρεία δεν έχει οφειλές προς τρίτους και τα λεφτά αυτά θα αξιοποιηθούν από τον ΑΠΟΕΛ. Ως συμβούλιο έχουμε δείξει ότι μπορούμε να πάρουμε τις καλύτερες αποφάσεις για την αξιοποίηση των λεφτών για το καλό του ΑΠΟΕΛ και είναι θέμα που θα το δούμε. Υπάρχει ήδη απόφαση η οποία ανακοινώθηκε στην περσινή Γενική συνέλευση και αποτελεί πρώτιστο στόχο  τη  δημιουργία  αθλητικού κέντρου στην κοκκινοτριμιθιά . Να μπορεί ο ΑΠΟΕΛ  να έχει ένα σπίτι δικό του για την ομάδα, τους  προπονητές και τις  Ακαδημίες . Θα βοηθήσει  στη γενική  αναβάθμιση της ομάδας. Όμως είναι κάτι που θα πρέπει να μελετηθεί σωστά από το συμβούλιο της εταιρείας το οποίο θα έχει την ευθύνη για να υλοποιηθεί που ήταν ένας στόχος εδώ και πάρα πολλά χρόνια»
Για την αναμέτρηση με την Αλκή: « Ο αγώνας με την Αλκή είναι  μεγάλης σημασίας . Είναι ο πρώτος αγώνας στην έδρα μας. Μετά την απώλεια βαθμών  με την ΑΕΚ σίγουρα θα πρέπει να επιστρέψουμε τις επιτυχίες . Το πρωτάθλημα είναι  ο μεγαλύτερος μας  στόχος για κάθε χρόνο και ο κάθε βαθμός είναι σημαντικός . Να ξεχάσουμε τον αγώνα με την Ζενίτ  και να επικεντρωθούμε  στον  αγώνα της Παρασκεύης
Για το back 2 back: « Για μένα  σήμασια έχει  κάθε χρόνο η ομάδα  να διεκδικεί θέση στους ομίλους και πρέπει να παίρνουμε τίτλους  .Αν  γίνει θα είναι το εισιτήριο του ΑΠΟΕΛ , για μια ευρωπαϊκή πορεία στο Τσάμπιονς Λίγκ   και του χρόνου. Έτσι θέλουμε σίγουρα να κατακτήσουμε και φέτος το πρωτάθλημα.

ΑΠΟ:sigmalive

Δεν υπάρχουν σχόλια: