Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΟΥΣ 10 ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (τρελα τρελα με το ΑΠΟΕΛ)



Η Αμερικάνικη ιστοσελίδα bleacherreport.com ετοίμασε μια λίστα με τους δέκα πιο τρελούς οπαδούς στην Ευρώπη, στην οποία συμπεριέλαβε και τους «πορτοκαλί» για τους οποίους αναφέρει ότι δύσκολα μπορεί να τους ξεχάσει κανείς.
Οι «πορτοκαλί» βρίσκονται στην δεκάδα, μαζί με τους οπαδούς της St. Pauli, της Saint Etienne, της Legia Warsaw, του Ajax, της Napoli, του Ερυθρού Αστέρα, της Dinamo Zagreb, της Hadjuk Split και της Marseille.
Το αφιέρωμα αναφέρει για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ: «Δεν έχετε ακούσει για τον ΑΠΟΕΛ; Αυτό μπορεί να συγχωρεθεί. Όμως, είναι εγγυημένο ότι αν πάτε ποτέ σε ένα από τα παιχνίδια του ή ακόμα αν απλώς δείτε τους αριθμούς των εισιτηρίων που διαθέτουν στα εκτός έδρας παιχνίδια στο Champions League, δεν θα τους ξεχάσετε σύντομα.
Είναι από την Κύπρο - άρα γιατί οι Ελληνικές σημαίες; Όπως και με πολλές άλλες περιπτώσεις οπαδών στην Ευρώπη, η πολιτική και το ποδόσφαιρο τείνουν να περιπλέκονται. Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ πιστεύουν αρκετά έντονα ότι η Κύπρος θα έπρεπε να είναι ενωμένη με την Ελλάδα και το καθιστούν αυτό αρκετά σαφές με τις επιδείξεις τους κατά την διάρκεια των αγώνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: