Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΠΟΕΛ 0-2 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΙ

Η ομαδα μας περασε και απο το τσιρειο 0-2 με τερματα τον Σολαρι(71' πεναλτι) και Αλμειδα(88' λεπτο).Στο πρωτο ημιχρονο δεν ημασταν καλη, παιχνιδι κεντρου παραπανω.Στην επαναληψη ελαφρως καλυτερη,  οι αλλαγες που εγιναν με τους Χαραλαμπιδη,Ατορνο που ξεκινησαν απο την αρχη του αγωνα δεν βοηθησαν σχεδον καθολου στο παιχνιδι γι'αυτο η ομαδα μας επιθετικα δεν ηταν και τοσο καλη,ολα αλλαξαν μετα και την εισοδο του Αλμειδα, η ομαδα μας  εγινε πιο επιθετικη και νομιζουμεν δικαια πειραμε την νικη με 0-2.Κορυφαιοι Αλμειδα και Σολομου.
Με την νικη μας αυτη ανεβηκαμε ξανα στην πρωτη θεση με 13 βαθμους.

Δηλωσεις Ιβαν Γιοβανοβιτς
ΒΙΤΕΟ ΑΓΩΝΑ

Δηλωσεις Γιοβανοβιτς
"Το παιγνίδι δεν πήρε το ρυθμό που θέλαμε, ήταν αρκετά ανοιχτό με πολλά λάθη και λίγο άναρχο. Στο Β΄ ημίχρονο, περιέργως συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό όπως και τα λάθη. Για μας ήταν ερωτηματικό πως θα αντιδρούσαν οι ποδοσφαιριστές κυρίως στη μεσαία γραμμή μετά την προσπάθεια της Τετάρτης. Καταφέραμε να ανταποκριθούμε και στο τέλος δίκαια κερδίσαμε.
Για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχω μόνο 10-12 ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις και αυτό με ανησυχεί ιδιαίτερα γιατί βρισκόμαστε σε μια φάση καλής αγωνιστικής και ψυχολογικής κατάστασης".







Δεν υπάρχουν σχόλια: