Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΥΛΟΥΜΠΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑΙΝΤ

Εντυπωσιασμένος από τον αγωνιστικό χαρακτήρα του Τιτζιανί Μπελαΐντ, δήλωσε ο Άντρος Κουλουμπρής. Ο προπονητής της ΠΑΕΕΚ, μιλώντας στο «Goal», αμέσως μετά το τέλος του χθεσινού φιλικού με τον ΑΠΟΕΛ που βρήκε τους «γαλαζοκίτρινους» να κερδίζουν με 5-2, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που έφεραν τον 23χρονο επιτελικό μέσο να παρουσιάζει στις προπονήσεις δείγματα γραφής ικανότατου και ιδιαίτερα εξελίξιμου
ποδοσφαιριστή.
«Έδειξε πολύ καλά στοιχεία, σε βαθμό που εντυπωσιάστηκα. Μέτρησε πολλές ενέργειες στο φιλικό παιγνίδι, κάτι που φανερώνει πως η επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έγινε καθόλου τυχαία», το αρχικό σχόλιο του Κύπριου προπονητή για τον Μπελαΐντ, ο οποίος αγωνίσθηκε σε ολόκληρη τη διάρκεια του φιλικού. Δεν έμεινε, φυσικά, ώς εδώ. Το έμπειρο μάτι του Κουλουμπρή που διετέλεσε προπονητής της εθνικής Ελπίδων, κατέγραψε και άλλα στοιχεία του αγωνιστικού προφίλ του Τυνήσιου επιτελικού χαφ, ο οποίος περιμένει πλέον την ευκαιρία του από τον προπονητή του για να δείξει την ποδοσφαιρική του αξία και σε επίσημο παιγνίδι.

«Πρόκειται για ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Έχει την ικανότητα να βλέπει τον κενό χώρο και τον εκμεταλλεύεται. Είτε με πάσες, είτε να κινείται αυτός με την μπάλα στα πόδια, δημιουργώντας προϋποθέσεις. Μπορεί να παίξει και κάθετο παιγνίδι, κάτι πολύ σημαντικό για τη θέση που αγωνίζεται. Αυτό τουλάχιστον έδειξε σε ορισμένες κινήσεις του, που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Είναι παίκτης ανοιχτού γηπέδου. Του αρέσει το τρέξιμο. Μου άφησε, γενικά, θετικότατη εικόνα», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ΠΑΕΕΚ.

Ο Τυνήσιος μέσος βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία και μπορεί να είναι παίκτης με σημαντική βοήθεια στο παρόν του ΑΠΟΕΛ και προσδοκία για το μέλλον με πιθανότητες μεταπώλησης. Κάτι δηλαδή σαν την περίπτωση του Ιβάν Τρισκόφσκι, γι΄ αυτό και ο Γιοβάνοβιτς άναψε το «πράσινο φως» για να περάσει το κατώφλι του προπονητικού κέντρου «Αρχάγγελος». Ο Μπελαΐντ με θητεία στη Σλάβια Πράγας και στη Χαλ, στην πατρίδα του θεωρείται ένας από τους εξελίξιμους παίκτες. Ήταν μέλος της U19 της Γαλλίας και μετά συνέχισε στην εθνική Ανδρών της Τυνησίας.

Χρόνο συμμετοχής χθες, πήρε και ο Ούρκο Πάρντο. Όπως και ο Μπελαΐντ, έτσι και ο 28χρονος τερματοφύλακας, δεν μέτρησε ακόμη χρόνο συμμετοχής σε επίσημο παιγνίδι. Ποια άποψη σχημάτισε ο Κουλουμπρής; «Αγωνίσθηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο. Όποτε χρειάσθηκε είχε καλές τοποθετήσεις, δείγμα της εμπειρίας του. Είναι αεράτος τερματοφύλακας, κάτι πολύ σημαντικό για τη θέση στην οποία αγωνίζεται», το χαρακτηριστικό του σχόλιο. «Το φιλικό έγινε μέσα σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Παρόλο που είχε προπονητικό χαρακτήρα ώστε να διατηρήσουμε και οι δύο προπονητές τους παίκτες μας σε καλή αγωνιστική κατάσταση, διεξήχθη νομίζω ένα ποιοτικό ματς», ανέφερε καταλήγοντας ο Κύπριος τεχνικός.



ΠΗΓΗ:sentragoal.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια: