Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Αφιερωμα για την ομαδα μας απο το uefa champion leauge magazine


Δηλωσεις που εγιναν την δευτερα στο περιοδικο uefa champion leauge magazine
διαβαστε τις δηλωσεις και δειτε και το (βιτεο).

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Οι Βραζιλιάνοι γενικώς είναι ποδοσφαιριστές που είναι λάτρεις του παιχνιδιού και το βλέπουν σαν διασκέδαση. Πρέπει να είναι χαρούμενοι για να μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.
Όταν μπαίνεις δυο φορές σε τρία χρόνια στου ομίλους του Champions League, σίγουρα δεν μπορεί να θεωρείται τυχαίο γεγονός. Για το
ΑΠΟΕΛ αυτό το πράγμα σίγουρα είναι σπουδαίο και για την ιστορία του αλλά και για τους φίλους του ποδοσφαίρου εδώ στην Κύπρο.
Αυτό που έγινε για τον Κόντη ήταν κάτι συγκλονιστικό. Δεν το ξέραμε.
Εκείνο που θέλω εγώ είναι να προσπαθήσουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μας διακρίνει σαν ομάδα και τα ίδια τα παιχνίδια να μας δώσουν την ευκαιρία να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε και τι μπορούμε να κάνουμε φέτος στους ομίλους του Champions League».

Χρίστος Κόντης: «Πιστεύω ότι η ίδια η ζωή είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Έχω οικογένεια, δυο παιδιά. Το ποδόσφαιρο είναι κομμάτι του εαυτού μου. Μέχρι πριν τρεις βδομάδες έπαιζα επαγγελματικά και το λάτρευα. Έδινα όλη μου την ενέργεια σε αυτό. Τώρα τα βλέπω όλα διαφορετικά. Καταλαβαίνω ότι η υγεία μου είναι το πιο σημαντικό. Τώρα πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω από ένα διαφορετικό ρόλο. Έχω μια καινούρια ζωή μπροστά μου.
Με αυτό που έγινε στο παιχνίδι με την Ζενίτ ήθελα να κλάψω. Αυτό που έβλεπα ήταν τόσο μεγάλο, απίστευτο. Δεν ξέρω αν μπορώ να ανταποκριθώ σε όλη αυτή την αγάπη. Είναι πάρα πολλή. Είναι κάτι που δεν το νοιώθεις καθημερινά. Αυτό που έγινε ήταν τέλειο και με τη νίκη έγινε ακόμα καλύτερο».
Αΐλτον Αλμέιδα: «Τα γκολ στο Champions League είναι τα σημαντικότερα που μπορεί να πετύχει ένας ποδοσφαιριστής, ιδιαίτερα όταν η ομάδα του θεωρείται η πιο αδύνατη στον όμιλο.
Οι οπαδοί εδώ στην Κύπρο είναι πολύ παθιασμένοι. Είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας και πραγματικά μπορούμε να τους ακούμε όταν είμαστε στο γήπεδο και αγωνιζόμαστε.
Όταν ακούς τον ύμνο του Champions League, είναι ακριβώς όπως παρακολουθούσες στην τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια τους μεγάλους ποδοσφαιριστές και τις μεγάλες ομάδες. Για μένα ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα.
Είναι σημαντικό να δείχνουμε στον Κόντη ότι λείπει σε όλους μας. Ήταν πάντα ένας σημαντικός παίκτης. Κανένας δεν παίζει τυχαία στο Champions League. Πιστεύω όλες οι ομάδες σέβονται τις αντιπάλους τους όμως είμαστε στην κορυφή του ομίλου με την Πόρτο και ίσως η Σαχτάρ να είναι πιο προσεκτική απέναντι μας».

Γκουστάβο Μαντούκα: «Ήταν μια από τις σπουδαιότερες στιγμές στην καριέρα μου και μια πολύ σημαντική στιγμή για μένα. Στον ΑΠΟΕΛ όλα είναι πολύ καλά. Αισθανόμαστε ασφαλείς, ο καιρός στην Κύπρο είναι πολύ καλός και ο κόσμος είναι αξιαγάπητος. Όλοι λατρεύουν το ποδόσφαιρο και υπάρχει πολύ καλή ποιότητα γενικά.
Αυτό που έγινε για τον Κόντη ήταν όμορφο και για τον ίδιο αλλά ήταν ξεχωριστό και για εμάς γιατί νιώθουμε ότι εδώ ο κόσμος αγαπά και σέβεται όλους τους ποδοσφαιριστές. Όλοι οι παίκτες εδώ είμαστε 
κοντά... Οι Κύπριοι, οι Έλληνες, οι Βραζιλιάνοι, οι Πορτογάλοι, οι Σέρβοι όλοι είμαστε σαν μια οικογένεια. 
Η Σαχτάρ είναι μια πολύ καλή ομάδα, διαφορετική από την Ζενίτ. Πιστεύω πως η Ζενίτ είναι περισσότερο ομάδα τακτικής ενώ η Σαχτάρ είναι πιο τεχνική και έχει πολλούς Βραζιλιάνους».



ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια: