Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΠΗΓΕ ΚΑΙ Ο ΛΑΓΟΣ

«Πρώτοι στην Ευρώπη, πρώτοι και εδώ!»

Ανωτεροι και στα δυο ημιχρονα η ομαδα μας καταφερε να νικηση την Προεδρικη ομαδα με 1-3.Καλη η ομαδα μας με παιχτες που ηθελαν πολυ την νικη.Με δυο γκολ του Σολαρι και ενα του Σολομου νικησαμε σχετικα ευκολα μια ομαδα απο χοχους.
Στο παιχνιδι τωρα οι χοχοι εβαλαν εναν γκολ απο κανονικη θεση οφσαιντ που κανονικα δεν επρεπε να μετρηση και επαιζαν με 10 παιχτες μετα την δικαιοι αποβολει του Μπουθον,και κατα τα αλλα βγαζουν ανακοινωσεις οτι αδικουντε αυτοι οι κυριοι για να δειχνουν εντυπωσεις και σκεπαζουν τα προβληματα που εχουν εντος.
Η ομαδα πρωτοπορος παντου και ας ειναι ομιλοι Champion leauge και ας ειναι Πρωταθλημα Marfin laiki.
ΚΑΙ ΧΟΧΟ ΧΟΧΟ ΧΟ
Δηλωσεις ΙΒΑΝ
Δηλωσεις ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ
Δηλωσεις ΑΝΤΗ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ
ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ
Στην αντεπίθεση πέρασε ο Άντης Πολυδώρου. Μιλώντας στην τηλεόραση του «Σίγμα» τόνισε πως«συνηθίσαμε το κλαψούρισμα της Ομόνοιας όποτε χάνει από τον ΑΠΟΕΛ».
Ο Άντης Πολυδώρου σχολίασε την ανακοίνωση των χόχων ενώ αναφέρθηκε και στα όσα τριτοκοσμικά έγιναν στο γήπεδο.
«Η ανακοίνωση για μένα είναι αναμενόμενη, Συνηθίσαμε όποτε χάνει από τον ΑΠΟΕΛ να αρχίζει το κλαψούρισμα. Το γνωστό κλαψούρισμα. Η ανακοίνωση της αναφέρεται ξεκάθαρα στους αγώνες με τον ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμή. Τα τελευταία χρόνια κερδίζουμε την Ομόνοια στην πλειοψηφία των αγώνων. Όλοι οι διαιτητές έρχονται να ευνοήσουν τον ΑΠΟΕΛ;
Ο Τσαγγάρης πριν από δύο χρόνια όταν πήρε πρωτάθλημα η Ομόνοια με γκολ οφσάιντ στον αγώνα με τον Ερμή στο 97 ήταν καλός διαιτητής και τώρα δεν είναι;»
 διερωτήθηκε σε έντονο ύφος ο κ. Πολυδώρου.
Στην συνέχεια τοποθετήθηκε για την τρομοκρατία στα αποδυτήρια και τις αντεγκλήσεις που υποστηρίζουν οι παράγοντες του ΑΠΟΕΛ: Διευθηντικά στελέχη της Ομόνοιας βιντεογραφούσαν τον πάγκο της ομάδας μας, ενώ την ώρα της βράβευσης του MVP της αναμέτρησης ακούς στελέχη της να λένε  βραβεύστε τον Τσαγγάρη. Εάν η Ομόνοια έχει άλλα προβλήματα δεν θα τα λύσουν πάνω μας».

ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ
Με λόγια απλά, που έβγαζαν μόνο αλήθειες ο πρόεδρος της εταιρείας Φοίβος Ερωτοκρίτου έσπασε την σιωπή του μετά τη νέα ανακοίνωση της Ομόνοιας που μιλούσε για την διαιτησία στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα πως πλέον το ΑΠΟΕΛ δεν θα κλείνει το στόμα στις τακτικές που ακολουθεί ο αιώνιος και που έχουν σαν στόχο τον εκφοβισμό των πάντων για να κερδίζουν την εύνοια του. Ο πρόεδρος μίλησε στο κρατικό κανάλι τόνιζοντας αρχικά για τα όσα ανάφερε στην ανακοίνωση της η Ομόνοια: «Αναφέρονται στην διαιτησία στην ανακοίνωση τους πως αυτό δεν είναι το ποδόσφαιρο που θέλουν, το πρωτάθλημα που θέλουν. Βεβαίως ενώ όσον μέχρι τώρα κέρδιζαν φαίνεται πως ήταν το πρωτάθλημα που θέλαν» είπε αρχικά ο πρόεδρος για την ανακοίνωση της Ομόνοιας προσθέτοντας στην συνέχεια: «Αυτό είναι συνήθης τακτική της Ομόνοιας, πάντα όταν χάσει βαθμούς, ηττηθεί, στρέφεται εναντίον της διαιτησίας. Άρα είναι μια πρακτική που έχουν συνηθίσει. Είναι τεράστιο θέμα το οποίο ζήσαμε και εμείς σήμερα. Ορισμένα πράγματα που ζήσαμε σήμερα ήταν απαράδεκτα, να μας βιντεογραφούν, να μας φωτογραφίζουν, άνθρωπος της Ομόνοιας βιντεογραφούσε για να αποδείξει τι; Πως και εμείς βρίζουμε διαιτητές, προπηλακίζουμε διαιτητές. Αυτές είναι πρακτικές παλαιών νοοτροπιών τις οποίες ο κόσμος έχει αποβάλει σε αντίθεση με τους φίλους της Ομόνοιας που δεν έχουν αποβάλει. Εμείς πάντως έχουμε πιο σοβαρά πράγματα να ασχολούμαστε, με την ομάδα μας, κοιτάζουμε πώς να πάμε μπροστά και απ’ κει και πέρα αποδεικνύουμε στο γήπεδο αν πρέπει να είμαστε εκεί που είμαστε. Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα και όχι μέσω ανακοινώσεων ή επικοινωνιακών τεχνασμάτων».
Παράλληλα αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι και όχι μόνο αναφέροντας: «Σήμερα πραγματικά ήταν ένα ωραίο, δυνατό παιχνίδι το οποίο δίκαια κερδίσαμε πέραν πάσης αμφιβολίας διακαιόμασταν την νίκη , και κανείς δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει. Με την σημερινή νίκη καλύψαμε την διαφορά, ανακηρυχτήκαμε πρωταθλητές χειμώνα και απέδειξε η ομάδα πως διαθέτει βάθος όσοι αγωνίστηκαν απέδειξαν πως είναι έτοιμοι, έχουν ποιότητα και πήραμε αυτό που ήθελαν».
Τέλος στάθηκε και στα όσα έγιναν εντός αγωνιστικού χώρου συμπληρώνοντας: «Όσον αφορά τα άλλα γεγονότα που έγιναν υπήρχε τραυματισμός του Κόντη, προπηλακισμός, τραυματισμός του Μοράις στην φυσούνα όλα αυτά είναι  πράγματα απαράδεκτα. Και αυτό έγινε αφού υπήρχε από την αρχή κλίμα έντασης από φίλους της Ομόνοιας πριν ακόμα ξεκινήσει το παιχνίδι.  Είναι απαράδεκτα σ’ ένα τέτοιο ντέρμπι το οποίο ήταν πραγματικό ντέρμπι και το οποίο κερδίσαμε πανάξια» κατέληξε ο πρόεδρος της εταιρείας.

ΙΒΑΝ



« Ένα ντέρμπι όπως όλα τα ντέρμπι μεταξύ της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ πάνω από όλα νευρικό. Πιστεύω πως δίκαια κερδίσαμε το παιχνίδι. Αυτό όσον αφορά στα καλά του αγώνα, αφού πήραμε τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι είναι σημαντικοί για το πρεστίζ και την εξέλιξη του πρωταθλήματος», δήλωσε αρχικά ο Σέρβος κόουτς και συνέχισε:«Αυτό το αποτέλεσμα όμως δεν διαφοροποιεί τίποτα γιατί υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος. Τώρα, πρέπει να ξεκουραστούμε λίγο γιατί έχουμε σημαντικό παιχνίδι με ΑΕΚ και αν νικήσουμε θα κλείσουμε μια χρονιά με τον καλύτερο τρόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: