Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

ΓΚΜΟΧ: ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟΕΛ (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)



"Ποια ομάδα θα υποστηρίζετε;", ρώτησαν Πολωνοί συνάδελφοι τον Γιάτσεκ Γκμοχ, όσον αφορά τις διπλές αναμετρήσεις της Βίσλα Κρακοβίας με το ΑΠΟΕΛ, με την απάντηση του "σαγόνια" να είναι... αποστομωτική:
"Δεν έπρεπε να μου κάνετε αυτή την ερώτηση. Θα σταυρώνω τα δάκτυλά μου για να περάσει το ΑΠΟΕΛ. Έζησα πολλά με αυτό το σύλλογο. Το αγαπώ, όπως αγαπώ τους υποστηρικτές του".
Στη συνέχεια, ο Πολωνός ανέφερε:
"Η Βίσλα δεν είναι πλέον η ομάδα που ήταν πριν από μερικά χρόνια. Από τότε που την ανέλαβε ο Robert Maaskant πάει μπροστά. Η δύναμή της είναι ότι κάνει καλό παιχνίδι κι έχει κάποιους αμυντικούς που κάνουν τη διαφορά, μαζί με τους δύο Ισραηλινούς και το Σέρβο Ίβιτσα Ίλιεφ. Αυτό της αυξάνει τις πιθανότητες για πρόκριση, αν και το ΑΠΟΕΛ έχει την εμπειρία από παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ, όχι απλώς για μία σεζόν. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για τη Βίσλα. Παράλληλα, είναι στα συν των πρωταθλητών Κύπρου ότι το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην Κρακοβία. Δεν θα είναι εύκολο για τη Βίσλα, αλλά θα μπορούσε να είναι και χειρότερα. Οι πιθανότητες είναι 50-50".

Δεν υπάρχουν σχόλια: