Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Ιβάν: «Αισιοδοξος ο Ιβαν...»

Ιβάν: «Αισιοδοξος ο Ιβαν...»
«Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους της ομάδας μου και μη για την υποστήριξη στην μεγάλη προσπάθεια μας να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ζήσαμε ένα έντονο καλοκαίρι αλλά άξιζε τον κόπο. Όλοι μας θα θέλαμε να
"σταματήσει ο χρόνος εδώ, έστω και για λίγο, όμως στο ποδόσφαιρο υπάρχει πάντα η επόμενη ημέρα. Η επόμενη μέρα για μας σημαίνει προετοιμασία για μια δύσκολη χρονιά αλλά ταυτόχρονα και πολύ ενδιαφέρουσα από κάθε άποψη. Έχουμε καινούργιες προκλήσεις μπροστά μας και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων αυτών που πιστεύουν σε μας.

Οι ομάδες που κληρωθήκαμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είναι εξαιρετικές, μόνιμες πρωταθλήτριες στις χώρες τους, ομάδες που τα τελευταία χρόνια έχουν κατακτήσει μάλιστα και ευρωπαϊκούς τίτλους. Αναμφίβολα όλες οι αναμετρήσεις μαζί τους θα έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Σε όλους του αγώνες θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο όπως το κάναμε μέχρι τώρα, χωρίς σκοπιμότητα με μοναδικό στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη. Σ' αυτές τις αναμετρήσεις πιστεύω θα έχουμε την ίδια στήριξη των φίλων μας, όπως την είχαμε άλλωστε και πριν δυο χρόνια. Οι ποδοσφαιριστές που είναι αυτή την στιγμή στον ΑΠΟΕΛ τους αξίζει να παίζουν μπροστά σε γεμάτα γήπεδα και στην μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο ΓΣΠ.

Εκ μέρους όλων μας θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, στους ποδοσφαιριστές, στην τεχνική ηγεσία, στην διοίκηση και στους φίλους της ΑΕΚ για την μεγαλειώδη πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Δουλέψανε πολύ σκληρά όλη την χρονιά και αξίζουν να βρίσκονται εκεί.

Την Δευτέρα ξεκινά το νέο πρωτάθλημα, ένα πρωτάθλημα που για μας οι στόχοι παραμένουν ακριβώς οι ίδιοι. Είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να ανταποκριθούμε όπως αρμόζει σε όλες τις διοργανώσεις που έχουμε μπροστά μας. Το κυπριακό ποδόσφαιρο έχει κάνει τεράστια βήματα μπροστά και εγώ θα ευχηθώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές υγεία και σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία.

Όλοι μας θέλουμε καλό πρωτάθλημα γιατί φέτος το επίπεδο των ομάδων θα είναι πολύ ψηλό. Προσδοκούμε σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα χωρίς βία, μακριά από οτιδήποτε άλλο που δεν έχει σχέση με τον αθλητισμό.»".

Δεν υπάρχουν σχόλια: